Hulp nodig?
vraag onze adviseur
Privacy en cookieverklaring

Privacy en cookieverklaring

Introductie

Dit is de privacyverklaring van Hoza BV. Via de website van Hoza BV worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Zo slaan wij gegevens op wanneer u bijvoorbeeld de website bezoekt of een contactformulier invult. Omdat wij veel waarde hechten aan uw privacy worden uw persoonsgegevens op een zorgvuldige manier verwerkt en beveiligd. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens houden wij ons aan de wet- en regelgeving conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze privacy verklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerkten. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 25 mei 2018.

Toepassing privacyverklaring

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Hoza BV verzamelt en verwerkt van bezoekers van de website. Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens volgens deze privacyverklaring. Indien u jonger bent dan 16 jaar heeft u toestemming nodig van uw ouders of uw wettelijke voogd om onze website te gebruiken.

Persoonsgegevens

Wij verwerken persoonsgegevens om u een goede service te kunnen bieden. Met het begrip "persoonsgegeven" wordt informatie bedoeld waarmee u als persoon geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met AVG.

Uw toestemming

We kunnen uw gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer u onze website bezoekt, een contactformulier invult of als u contact met ons opneemt. Wij mogen uw gegevens verwerken, omdat we uw toestemming vragen via deze privacyverklaring.

Verder zullen we uw gegevens niet zonder uw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wanneer u gebruik maakt van onze website en u een contactformulier invult, verzamelen wij de onderstaande persoonsgegevens. Daarnaast verzamelen wij met behulp van cookies statistieken en gegevens over uw bezoek aan de website.

  • Uw naam;
  • Uw telefoonnummer;
  • Uw e-mailadres;
  • Uw IP-adres;

Beveiliging

We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met uw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:

  • Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie;
  • Back-ups van de gegevens;
  • Beveiligingssoftware zoals een virusscanner en een firewall;

Bewaartermijn

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de doelen die wij eerder omschreven.

Doorgifte

Wij zullen uw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen uw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor uw gegevens.

Zonder uw toestemming zullen we uw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.

Links

Op onze website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren u dan ook om altijd de privacyverklaring van de betreffende website te lezen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in u apparaat. Uw apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent.

We kunnen cookies gebruiken om uw ervaring op onze website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de website snel is, u onze website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze website kunnen opsporen. Daarnaast worden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden.

U kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als u onze website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze website mogelijk minder goed. Hoza maakt gebruik van technische, functionele en analytische cookies.

Analytische cookies

Hoza maakt gebruik van analytische cookies die worden gebruikt om het websitebezoek te onderzoeken en te verbeteren. Wij maken hiervoor gebruik van cookies van derden zoals Hotjar en Google Analytics. De gegevens die hieruit naar voren komen worden niet gekoppeld aan uw naam, adres of e-mailadres maar worden alleen gebruikt om inzage te verkrijgen over het bezoek aan onze website en de inrichting hierop aan te passen. Om deze inzage te verkrijgen maken wij gebruik van cookies van derden. Wij hebben geen invloed op het verdere gebruik door deze derden. Wij hebben derden geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten.

Advertentie cookies

Hoza maakt gebruik van advertentie cookies. Doormiddel van deze cookies kunnen wij naar aanleiding van uw bezoek aan onze website (relevante) advertenties plaatsen op andere websites die u bezoekt. Wij maken hiervoor gebruik van diensten van derden zoals Google AdWords, Bing en Linked-In. Wij kunnen hierdoor bijhouden welke advertenties u heeft gezien of hoe vaak u hierop heeft geklikt. Wij hebben op het verdere gebruik door derden hiervan geen invloed. Wij adviseren u om het privacybeleid van deze partijen door te lezen voor meer informatie.

Wijziging van de privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring aanpassen. Als wij de privacyverklaring in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie op onze website plaatsen samen met de nieuwe privacyverklaring. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Als u niet bij ons geregistreerd raden wij u aan de website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

Uw rechten

De gegevens die we van u verzamelen zijn persoonlijk. U heeft daarom de volgende rechten:

  • U mag ons vragen om inzage in uw gegevens;
  • U mag ons vragen om correctie, beperking of verwijdering van uw gegevens;
  • U mag ons vragen om een kopie van uw gegevens. Wij kunnen deze kopie - op uw verzoek - ook aan een andere partij doorgeven, zodat u dit zelf niet meer hoef te doen;
  • U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u denkt dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • U mag uw toestemming om uw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment;

dat u de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van u verwerken. Bij andere vragen of opmerkingen over onze privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contact

Hoza BV
Haven Noordzijde 18
9679 TC Scheemda
KvK-nummer: 02324340
+31 (0)597 59 31 31
info@hoza.nl