Automotive

Automotive

De automotive-industrie vraagt om robuuste en stevige rolcontainers.

Technologische ontwikkelingen leiden ertoe dat er wereldwijd bewuster met schaarse goederen wordt omgegaan. Hierdoor maken we afwegingen over de beste productiewijzen en energieverbruik.  

Uitdagingen binnen de automotive

Binnen de automotive sector heeft men te maken met de vele uitdagingen. Wordt het elektrisch rijden, houden we het bij een verbrandingsmotor of maken we een combinatie? Hoe je het ook went of keert, auto’s hebben allemaal onderhoud nodig wanneer ze in gebruik zijn genomen en dienen daarnaast vooraf geassembleerd te worden. De automotive vraagt om een diversiteit aan oplossingen. Aan de ene kant vraagt men om robuuste rolcontainers om de (reserve)onderdelen veilig te vervoeren. Aan de andere kant heeft men zeer specifieke wensen met betrekking tot assemblage middelen, die aan nauwe toleranties dienen te voldoen. Hoza produceert zowel rolcontainers, statische middelen en (assemblage) hulpmiddelen binnen de Europese Automotive.

Wat wij aanbieden voor de automotive branche

Binnen de automotive branche werkt Hoza altijd oplossingsgericht en leveren we maatwerk middels zowel statische-, rollende- en (complexe) assemblagemiddelen. Wij ontwikkelen vaak op basis van lichte materialen (bijvoorbeeld een combinatie van aluminium en kunststof), wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Reductie van van CO2 uitstoot en een grotere actieradius bij het gebruik van elektrische transport zijn enkele grote voordelen. Daarnaast biedt het ergonomische voordelen, omdat de middelen eenvoudiger te manoeuvreren zijn.

Om de retourtransporten efficiënter te maken en om indien ruimte te besparen, zijn onze oplossingen vaak nestbaar. Wenst u een demontabel of vaste uitvoering? Dat kan natuurlijk ook. 

Voor de bedrijven in de automotive bieden wij:

  • Statische- en rollende middelen als standaard
  • Klant specifieke statische- en rollende middelen
  • Klantspecifieke assemblage middelen om de efficiency te vergroten

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de automotive branche? Neem contact op!

Europack®
Robuuste rolcontainer met legborden ('Robusto')