Magazijn

Magazijn

De opslag van goederen in uw magazijn gedurende korte of langere termijn vraagt om een efficiënt opslagmiddel.

De opslag van goederen in uw magazijn neemt veel ruimte in beslag en daarom wil men elke centimeter efficiënt benutten. Dit vraagt natuurlijk ook om efficiënte middelen binnen het intern of extern transport, zodat deze zo min mogelijk ruimte innemen indien deze even niet gebruikt worden. Hoza biedt vele mogelijkheden in stapelbare, inklapbare, demontabele en nestbare opslagmiddelen voor ieder magazijn.

Veiligheid in uw magazijn

Hoge eisen aan veiligheid en functionaliteit zijn essentieel en leidend in een magazijn. Daarom bieden wij robuuste stalen, aluminium en kunststof rolcontainers met een hoog laadvermogen en veelal voorzien van een (centrale) reminrichting.  

De rolcontainers van Hoza zijn optimaal te manoeuvreren en zorgen ervoor dat er veilig gewerkt kan worden binnen uw magazijn, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Producten voor uw magazijn

Binnen de magazijnen in de vele branches die wij bedienen, zijn diverse logistieke oplossingen van Hoza van grote waarde. Een tapijtopslagbox kan er daar bijvoorbeeld één van zijn, maar ook een stapelrack of een Europack. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van dragers, maar Hoza biedt natuurlijk veel meer. Wij hebben zowel 2-heks, 3-heks, 4-heks of volledig anti-diefstal rolcontainers, nestbare containers en demontabele rolcontainers. De nestbare en demontabele containers zorgen voor veel ruimtewinst en een efficiënte indeling van uw magazijn, de anti-diefstal (die tevens in een nestbare variant verkrijgbaar is) voor een stukje zekerheid met betrekking tot uw waardevolle vracht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor rolcontainers in uw magazijn? Neem contact op!

Tapijtopslagbox