Zuivel

Zuivel

Om een vlotte inlading en uitlading van uw melkproducten te bevorderen produceren wij de zogenaamde ‘roll-in-containers’, op maat gemaakt voor de verschillende vulmachines, zowel voor-als achterladers.

Zuivel logistiek is uiteraard  uitdagend. Snelheid in het gehele proces van producent naar de (veelal) supermarkten is essentieel.  Hoza biedt voor de vele vulmachines de juiste roll-in-container (roll-in-containers worden vaak automatisch beladen).

Dit kunnen RICS zijn voor het gebruik van voorladers, maar natuurlijk ook voor achterladers. Heeft u een nieuwe machine en heeft u specifieke wensen? We ontwikkelen graag samen met u de juiste oplossing.

Display functie

De roll-in-containers van Hoza laten duidelijk zichtbaar zien welke producten erin vervoerd worden. Eerder was de RIC zuiver een middel waar alleen het product op vervoerd werd. Tegenwoordig dient het meer en meer als aantrekkelijk display inclusief producten. Wilt u de producten mooier presenteren en de RICS verder personaliseren? Vraag dan naar de mogelijkheden om uw nieuwe RIC beter tot z’n recht te laten komen.

Ruimtebesparend ontwerp

Onze roll-in-containers hebben een ruimtebesparend ontwerp. Hierdoor kan er op efficiënte en milieubewuste wijze worden getransporteerd door vermindering van vervoer.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de zuivel branche? Neem contact op!

 

Roll-in-Container ('RIC')