2-heks nestbaar (A-frame) gebruikt

Offerte aanvragen

Algemene specificaties

 

Externe afmetingen:
L 800 x B 680 x H 1840 mm

Interne afmetingen:
L 800 x B 640 x H 1645 mm

Verkrijgbaar vanaf €75,- zolang de voorraad strekt! 

 

 

Uitvoering:

De nestbare rolcontainer is opgebouwd uit een A-frame, twee naar binnen scharnierende zijwanden en een opklapbare bodem. 

Zijwanden
De zijwanden zijn opgebouwd uit kokerproefiel omrandingen van 20 x 20 x 1,5 mm en een gaasmat van 5 mm (verticale draden) en 5 mm (horizontale draden) met een maaswijdte van 180 x 125 mm. Op beide zijwanden is op ooghoogte een metalen naamplaat opgenomen. 

Eenzijdig zijn beide zijwanden voorzien van een extra uitsparing ten behoeve van een klemband. Hierdoor hebben de klembanden een ruimere positioneringsmogelijkheid.

Scharnierbare bodem
De sterk scharnierbare bodem is voorzien van een omranding uit kokerprofiel 20 x 20 x 1,5 mm. De bodem is voorzien van insteekscharnieren. De bodemblokkering in gebruikstoestand vindt plaats door een volledige opsluiting van de bodem tussen de zijwanden, middels de stevige buisomranding. De scharnierbare bodem is voorzien van een automatische blokkering in geneste toestand, waardoor bij het ontnesten de bodem automatisch in gebruikstoestand komt.

A-frame
Het A-frame bestaat uit een gezette koker van 25 x 30 x 2 mm met op 180 mm van de voorzijde een strip van 40 x 8 mm als nestingsblokkering. In het A-frame is ene plaatje ingelast ten behoeve van een TAG.

Wielen
Het A-frame is voorzien van wielen rond 100 mm (2 zwenkwielen en 2 losse wielen gemonteerd in vaste gaffels met een opening aan de achterkant), PA loopvlak en rollagers. De zwenkwielen zijn vastgezet door middel van een centraalgastverbinding.

Afwerking
Alle metalen delen zijn afgewerkt middels elektrolytisch verzinken en voorzien van een transparante laklaag. 

Let op, uitvoering wijkt af van de afbeelding. 

 

 

 

Andere bezoekers bekeken ook:
LPA (gebruikt)
Gebruikt 4-heks kunststof ("Basic 4-heks")