Nestbare pakketcontainers voor Zwitsers bedrijf Planzer

Nestbare pakketcontainers voor Zwitsers bedrijf Planzer

Sinds 2018 heeft het Zwitserse logistieke bedrijf Planzer naast zijn andere huidige bedrijfssegmenten ook de pakketmarkt betreden onder het merk Planzer Paket. Voor het familiebedrijf staat, net als voor Hoza logistic solutions, de kwaliteit van de dienstverlening voorop. Lees meer over onze samenwerking met Planzer.

Groei in de pakketmarkt

Als gevolg van de sterke groei van de pakketmarkt, had Planzer op zeer korte termijn behoefte aan nieuwe, kwalitatief hoogwaardige rolcontainers voor het veilig vervoeren van pakketten binnen het Planzer spoorwegennet. De belangrijkste uitdaging was dat het duurzame rolcontainers moesten zijn en dat deze rolcontainers middels vorkheftrucks verplaatst moesten kunnen worden.

EUROCO nestbare rolcontainer

Bij Hoza zijn we deze uitdaging aangegaan. We hebben in zeer korte tijd verschillende prototypes ontwikkeld, geproduceerd, getest en gewijzigd. Hieruit kwam de kwalitatief hoogwaardige "EUROCO" rolcontainer. Een nestbare container, voorzien van een inklapbare bodem, 4 deuren, specifieke wielen en een sterk chassis om dagelijks met een vorkheftruck te worden verplaatst - was geboren. Het logische gevolg was een order voor de "EUROCO" rolcontainers bij Hoza Logistic solutions te plaatsen en een nieuwe zakelijke relatie op basis van partnerschap op te bouwen!

Meer weten over onze rolcontainers?

Wilt u meer weten over onze maatwerk projecten of onze rolcontainers? Neem contact op of lees er meer over op onze website. 

 

Nestbare pakketcontainers voor Zwitsers bedrijf Planzer
Bekijk ook
Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de overname van Lievaart-Slaghuis is Rotom in staat om haar producten en diensten in nieuwe en gebruikte pallets sterk uit te breiden in de Benelux.
 
Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza, toonaangevende producent van rolcontainers en metalen ladingdragers breidt haar productassortiment uit door de overname van Eurobok.