De Europack: een modulaire oplossing voor iedereen

De Europack: een modulaire oplossing voor iedereen

Tijdens de LogiMAT introduceerde Hoza een aantal nieuwe logistieke oplossingen, waaronder de “Europack®”. Benieuwd? Lees hier meer over deze nieuwe container. 

Bij Hoza zijn we altijd op zoek naar nieuwe logistieke oplossingen. Deze hoeven niet ingewikkeld te zijn: onze ontwerpfilosofie is dat de eenvoudigste oplossing vaak de beste is. Tegelijkertijd is die ook vaak het ingewikkeldst om te bedenken en te realiseren. Tijdens de LogiMAT introduceerde Hoza een aantal nieuwe logistieke oplossingen, waaronder de “Europack®”. Benieuwd? Lees hier meer over deze nieuwe container.

Een modulaire oplossing naar uw logistieke behoeftes

Hoza heeft de Europack® ontworpen omdat de markt op zoek is naar een standaard modulair product op basis van een Europallet formaat die als alternatief kan worden gebruikt voor de complexe pakketcontainer en die breed inzetbaar is in diverse branches.

De “Europack®” is een container die samengesteld kan worden naar uw eigen logistieke behoeftes, zowel op het gebied van ergonomie, efficiëncy en ruimtebesparing.  Deze nestbare rolcontainer op Europallet formaat is voorzien van 3 gelaste stalen wanden en een maasgrootte van 100x100 mm. Daarnaast is de container standaard voorzien een opklapbare bodem van watervast betonplex en desgewenst is hij opneembaar met een heftruck aan de korte zijde.

Modulair

De Europack® heeft dus een L- nesting om ruimte te besparen en een hoog draagvermogen. Vooral in de Post & Pakket en in de automotive branche zal dit een essentieel product worden, waar we nog verder in zullen doorontwikkelen.

Meer weten over wat Hoza voor u kan betekenen? Neem contact op! 

De Europack: een modulaire oplossing voor iedereen
Bekijk ook
Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de overname van Lievaart-Slaghuis is Rotom in staat om haar producten en diensten in nieuwe en gebruikte pallets sterk uit te breiden in de Benelux.
 
Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza, toonaangevende producent van rolcontainers en metalen ladingdragers breidt haar productassortiment uit door de overname van Eurobok.