Hoza Logistic solutions op de 17e editie van de LogiMAT

Hoza Logistic solutions op de 17e editie van de LogiMAT

Ook dit jaar zal Hoza Logistic solutions weer deelnemen aan de de 17e editie van de LogiMAT. De internationale vakbeurs voor distributie, materiaal- en informatiestromen.

De LogiMAT vindt dit jaar plaats van 19 februari tot en met 21 februari in Stuttgart, Duitsland. Wij zouden u graag van harte willen uitnodigen om onze stand (3C56) te komen bezoeken in hal 3 van de Neue Messe in Stuttgart.

  •  Eén van de grootste beurzen qua bezoekersaantallen in Europa
  •  Bezoekers komen uit alle Europese landen

Over de LogiMAT

De steeds veranderende markt vereist flexibiliteit en innovatieve logistiek. Processen moeten continu worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. LogiMAT biedt de branche een uitgebreid overzicht van alle hoofdthema's in de sector, van inkoop tot productie en leveringen.

Aan het begin van het jaar presenteren internationale exposanten innovatieve technologieën, producten, systemen en oplossingen voor rationalisatie, procesoptimalisatie en kostenvermindering van in-company logistieke processen, waar Hoza Logistic Solutions een is.

Hoza Logistic Solutions op de LogiMAT

Onze ontwerpfilosofie is dat de eenvoudigste oplossing vaak de beste is. Tegelijkertijd is die ook vaak het ingewikkeldst om te bedenken en te realiseren. Tijdens de LogiMAT introduceert Hoza een aantal nieuwe logistieke oplossingen!

Één van deze producten zal de “Europack®” zijn. De “Europack®” is een container met een modulaire oplossing die samengesteld kan worden naar uw eigen logistieke behoeftes. Naast een deel van onze standaard producten zullen wij ook een aantal klantspecifieke ontwikkelingen presenteren, zoals een doorontwikkeling voor uit de automotive branche. Dit betreft een rolcontainer met een unieke nesting en een hoog draagvermogen.

Wij verheugen ons om u te verwelkomen op onze stand. We hopen u dan ook graag in Stuttgart te zien!

Tickets bestellen? Dat kan hier!

Hoza Logistic solutions op de 17e editie van de LogiMAT
Bekijk ook
Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de overname van Lievaart-Slaghuis is Rotom in staat om haar producten en diensten in nieuwe en gebruikte pallets sterk uit te breiden in de Benelux.
 
Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza, toonaangevende producent van rolcontainers en metalen ladingdragers breidt haar productassortiment uit door de overname van Eurobok.