Logistica 2017!

Wij nodigen u uit om Hoza te bezoeken op de Logistica in Utrecht.

Van 28 november tot en met 30 november zal Hoza deelnemen aan de Logistica in Utrecht. Technologie en innovatie zijn de motoren voor structurele veranderingen van supply chains. Producenten, handels- en retailbedrijven merken dit dagelijks. Zij zijn op zoek naar de meest efficiënte en innovatieve toepassingen die hen helpen mee te bewegen met de veranderingen in hun markten. Logistica verandert hierin mee. Want als het podium voor logistiek, intern transport en goederenstroombeheersing in de Benelux wil Logistica voortdurend actueel zijn. Daarom vindt de volgende editie van Logistica plaats in 2017. In het expositieprogramma komt veel nadruk te liggen op live demo’s in de vorm van maar liefst 4 verschillende Scala’s Logistica. Alle facetten van Move – Store – Pick – Deliver zullen daar aan bezoekers getoond worden. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op onze stand C050 in hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht.

Bekijk ook
Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de overname van Lievaart-Slaghuis is Rotom in staat om haar producten en diensten in nieuwe en gebruikte pallets sterk uit te breiden in de Benelux.
 
Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza, toonaangevende producent van rolcontainers en metalen ladingdragers breidt haar productassortiment uit door de overname van Eurobok.