POST-EXPO 2017

Wij nodigen u van harte uit om Hoza te bezoeken tijdens de POST-EXPO 2017 in Genéve.

Van 25 september tot en met 28 september zal Hoza deelnemen aan de POST-EXPO in Genéve. De POST-EXPO is hét wereldwijde evenement voor alles omtrent post, pakketten en expres. Het event biedt alle postbedrijven, koeriersdiensten- en expresbedrijven en logistieke bedrijven de mogelijkheid om op wereldwijde schaal te debatteren over de huidige vraagstukken. De POST-EXPO is een niet te missen evenement voor iedereen die werkzaam is in de post- en pakketdiensten, expres of logistieke sector. Het is de enige beurs en conferentie in de regio die er aan gewijd is om de postbedrijven, express en koeriersbedrijven en klanten samen te brengen. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op onze stand 1001 in hal 4 in de Geneva Palexpo in Genéve!

Bekijk ook
Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de overname van Lievaart-Slaghuis is Rotom in staat om haar producten en diensten in nieuwe en gebruikte pallets sterk uit te breiden in de Benelux.
 
Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza breidt productassortiment uit door de overname van Eurobok

Hoza, toonaangevende producent van rolcontainers en metalen ladingdragers breidt haar productassortiment uit door de overname van Eurobok.