Tweedehands rolcontainers: een duurzame oplossing voor piekmomenten tijdens de feestdagen

Tweedehands rolcontainers: een duurzame oplossing voor piekmomenten tijdens de feestdagen

De feestdagen komen eraan, waardoor ook de vraag naar logistieke middelen voor en tijdens deze periode stijgt. Vanwege de voortdurende af- en aanvoer van goederen en bestellingen is het voor (e-commerce) bedrijven essentieel om over extra logistieke middelen zoals rolcontainers te beschikken. Zo kunt u inspelen op tijdelijke pieken tijdens dagen als Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst. Door duurzame rolcontainers te huren heeft u tijdelijke ondersteuning in drukke periodes én draagt u bij aan een circulaire economie. 

Rolcontainers zijn hard nodig tijdens de feestdagen

De feestdagen worden steeds populairder bij consumenten. Dit is te zien in de cijfers die het CBS publiceerde over het jaar 2019. Dit jaar was een succes voor webwinkels in de EU en de gevolgen van de corona crisis waren toen nog ondenkbaar. In het vierde kwartaal van 2019 is er maar liefst 553 miljoen euro omzet gerealiseerd aan internetverkopen door EU-webwinkels. Dit is 19,3 procent meer dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Elk jaar stijgt het aantal consumenten orders en naar verwachting blijft deze stijging ook de komende jaren nog aanhouden.

Duurzame rolcontainers voor de feestdagen

Duurzaamheid is iets wat voorop staat bij Hoza Logistic solutions. Daarbij vinden we het belangrijk dat we materialen voor lange tijd en meerdere malen inzetten. Met dit in het achterhoofd is er vanuit Hoza de mogelijkheid ontstaan om tweedehands rolcontainers aan te schaffen of rolcontainers te huren. Door tweedehands rolcontainers te kopen werkt u mee aan een circulaire economie. Ons verhuur bestand met rolcontainers is tevens ideaal voor tijdelijke pieken met de feestdagen. 

De voordelen van tweedehands rolcontainers

Bereid u voor op topdrukte tijdens de feestdagen en kies voor duurzame rolcontainers als logistieke oplossing. Zo draagt u direct uw steentje bij aan een duurzamere wereld. Met de mogelijkheden van Hoza bent u in drukke periodes voorzien van voldoende rolcontainers en andere benodigdheden. Daarnaast komen onze logistieke middelen ook van pas wanneer u bijvoorbeeld geen grote investering wilt of kunt doen. 

Wilt u voorbereid en efficiënt de feestdagen doorkomen op een duurzame wijze? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tweedehands rolcontainers: een duurzame oplossing voor piekmomenten tijdens de feestdagen
Bekijk ook