Flexo nestbare rolcontainer

Offerte aanvragen

Algemene specificaties

Externe afmetingen:
L 804 x W 680 x H 1695 mm

Externe afmetingen (opgevouwen):
H 1925 mm2

Int. afmetingen:
L 804 x W 680 x H 1462 mm

Gewicht:
26 KG

Uitvoering:

Flexo
De Flexo is een nestbare rolcontainer die kan worden teruggebracht tot 1/5e van zijn oorspronkelijke basisafmetingen, maar nog steeds rechtop kan staan. Bij retourtransport of bij opslag kunnen 4 Flexo-rolcontainers tot 1 rolcontainer worden samengevouwen. Dankzij de unieke “brug”-verbinding nestelt de rolcontainer zichzelf terwijl de bodem wordt opgetild. Door de zijwanden van de rolcontainer te spreiden, opent hij automatisch en is hij klaar voor gebruik.

Voordelen

De Flexo biedt vele voordelen voor bedrijven, zoals groothandels, die op zoek zijn naar efficiënte opslag- en transportmogelijkheden. Door de mogelijkheid om meerdere containers in elkaar te nesten, kan er ruimte worden bespaard tijdens het transport en de opslag van goederen. Dit vermindert niet alleen de transportkosten, maar ook de opslagkosten. Bij deze container behoren demonteren en monteren tot het verleden. Daarnaast is de Flexo rollcontainer makkelijk op te slaan wanneer deze niet in gebruik is, doordat deze verkleind kan worden tot 1/5e van de oorspronkelijke grootte. De Flexo is duurzaam in het gebruik wat bijdraagt aan een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering.

Zijwanden
Beide zijwanden zijn voorzien van een rooster met een maaswijdte van 145 x 238 mm. Aan de zijwanden is een blanco metalen plaat gelast. Hier kan extra informatie op worden aangebracht, zoals merknaam of logo (optie).

Klemband
Elke rolcontainer wordt geleverd met 2 klembanden.

Nesten en laden
Aantal eenheden in 13,6 meter trailer:
* Genest: 300

* Geladen: 60

Wielset
* Loopvlak: PA, PU of rubber
* Diameter: ⌀ 125 mm
* Type: 2 bok- en 2 zwenkwielen

Afwerking:
Alle metalen onderdelen zijn elektrolytisch verzinkt.
Dit productconcept is intellectueel eigendom van Hoza Logistic Solutions.

Andere bezoekers bekeken ook:
Demontabele rolcontainer ('Basic' 4-heks)
Algemene rolcontainer met rem ('Multy')